.

19/4/07

Vine a conéixer Fira Sabadell

L’antiga fàbrica de l’ABB, que molts sabadellencs i sabadellenques recordareu i on molts vau treballar, està a punt de convertir-se en un equipament que donarà un servei inestimable a la ciutat, en el Centre de Fires i Convencions.

Per això, us vull convidar a les jornades de portes obertes que celebrem aquest cap de setmana a Fira Sabadell, perquè conegueu de prop un equipament firal de 5.000 m2 i perquè pugueu comprovar tots els esforços que hi hem esmerçat.

Podreu visitar-ho aquest dissabte i diumenge, 21 i 22 d’abril, de 10 del matí a 2 del migdia i també de 2/4 de 5 de la tarda i fins les 7 del vespre.

De moment ja la podèu fer de forma virtual a http://www.firasbd.com

Amb aquest equipament, pugem un esglaó més en aquesta transformació de la ciutat que estem fent entre tots i que ens està reportant un Sabadell de futur, de progrés, un Sabadell millor per viure. Espero que gaudiu de la visita.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Perquè votaré a Manuel Bustos aquesta vegada


L’any 99 no vaig votar a Bustos i el 2003 vaig abstenir-me. Com molts altres vaig acollir amb resistència i després amb indiferència el canvi de govern.

Però ha arribat el moment de passar comptes i de veure el resultat d’una gestió. Un resultat que salta a la vista i que cada cop es fa més impossible ignorar.

Mentre els sectors més crítics repeteixen una i altra vegada exactament el mateix: que surt a massa fotos (i ha arribat un moment que també he pensat que és lògic que si es fan moltes coses aparegui a la premsa sense que sigui un pecat mortal).

Perquè el que és veritat és que l’Alcalde no para de fer coses, coses tangibles, coses que es veuen, coses que no poden passar desapercebudes per ningú (rehabilitació del mercat central, els despatxos Lluch, el Parc del Nord, el Principal, ara l’Abb, la recuperació del riu Ripoll, noves guarderies, la biblioteca Vapor Badia i la dels Safareigs, Can Balsach, el Castell de Can Feu). Dic només alguns exemples que em venen al cap però que amb una mica més d’esforç sé que la llista podria ser molt més llarga.

És evident que no s’havien fet tantes coses mai com fins ara. En canvi, veig que la resta de partits van repetint, com el cloqueig de les gallines, sempre les mateixes coses: que no hi ha projectes, que no hi ha projecte de ciutat. No sé què és així en abstracte un projecte de ciutat, però el que sí sé és que Sabadell està millorant i negar-ho seria de necis.

Mentre tots els partits es dediquen a la crispació, a la baralla interna, veig l’alcalde treballant fins el darrer moment, totalment al marge de les disputes que res ens donen i que treuen energia per a coses molt més importants.

Cal reconèixer els mèrits als qui els té, per això jo em trec el barret i dic: si senyor, s’està treballant molt i es veu, per això aquest cop votaré a en Bustos.


Josep Armengol Serra