.

13/4/07

Sabadell, capital internacional de l'aeronàutica

El proper mes d’octubre Sabadell es convertirà en la capital internacional de l’aeronàutica gràcies a la fira International Air Meeting (AIM), que se celebrarà del 4 al 7 d’octubre. El certamen tindrà lloc a la nova Fira Sabadell i inclourà també l’exposició d’avions i aeronaus a l’Aeroport de Sabadell.
L’esdeveniment aplegarà experts i professionals en l’àmbit de l’aeronàutica i de l’espai i es farà ressò de les darreres novetats del sector.
Sense cap mena de dubte, Sabadell té moltes oportunitats i no les vol deixar passar. Una d’elles és, precisament, l’aeronàutica. Un element que donarà singularitat a la ciutat i la convertirà en un referent econòmic, social i cultural.

A la presentació de la Fira Air Meeting també han participat d’altres institucions com ara la Cambra de Comerç de Sabadell, l’Aeroclub de Sabadell, la direcció de l’Aeroport i l’Associació d’Empresaris i operadors de l’aeroport. Gràcies a tots ells i a la ciutat de Barcelona per ajudar-nos a fer la millor fira posible.

A més, vull destacar, que l’International Air Meeting serà un dels primers esdeveniments que acollirà Fira Sabadell després de la posada en marxa, prevista per aquest mes d’abril.

Aprofito també per convidar-vos a visitar el recinte en la
Jornada de Portes Obertes del proper cap de setmana: el 21 i 22 d’abril.