.

1/4/07

Sabadell amb el comerç


El tradicional sopar del Comerç va tornar a aplegar ahir a la nit a centenars de comerciants de Sabadell i la nostra àrea d'influència. M'agradaria destacar el discurs del president de la Cambra de Comerç, Anton Maria Brunet, que va posar de manifest una preocupació compartida: la necessitat de millorar les infrastructures de comunicacions, tant viàries com ferroviàries.
Sense cap mena de dubte, coincideixo al 100% amb ell. Han estat moltes les vegades que des de Sabadell hem fet palesa aquesta necessitat a les administracions competents i això ens ha portat a aconseguir moltes inversions: les rondes de Sabadell, la tercera sortida, el metro de Sabadell -amb noves parades dels Ferrocarrils de la Generalitat... Però ara que aquestes millores ja estan projectades i algunes d'elles han començat a fer-se realitat, cal continuar avançant. No n'hi ha prou amb que el tren arribi fins a Ca n'Oriac, cal que ens connecti també amb Castellar del Vallès. I cal que es faci el quart cinturó viaria i ferroviari. Estic convençut que si continuem fent palesa aquesta necessitat des de tots els àmbits, tal i com ho va fer ahir el president Brunet, ho aconseguirem.
Voldria també felicitar als comerciants de la ciutat. Per la seva empenta, la seva dedicació, el seu esforç per superar-se dia a dia i, sobretot, per omplir de vida els carrers de Sabadell. Perquè el comerç és sinònim de vida, d'activitat. Per molts anys!