.

13/4/07

Al maig, torna la Fira del Cavall


Un any més arriba la Fira del Cavall, enguany arribem ja a la vuitena edició i complir anys és sempre senyal d’èxit.

La Fira del Cavall està absolutament consolidada com un esdeveniment de referència dins el sector eqüestre nacional, convertint-se en la trobada eqüestre més important de Catalunya i en una de les cites de referència del sector dins l’estat espanyol. A més de ser un nexe d’unió més entre la ciutat de Barberà i la ciutat de Sabadell.

A més, cada any l’organització ha tingut en compte les noves oportunitats per tal de millorar edició rere edició. Cada millora ha permès mantenir la competitivitat envers a d’altres fires i seguir guanyant en qualitat.
Ahir vam signar els acords amb els representants de la Unió de Criadors de Cavalls de Pura Raça, de les entitats culturals de Barberà del Vallès i Sabadell i de l'Associació de Firaires del Vallès, l’alcaldessa de Barberà i jo mateix en representació de l’Ajuntament de Sabadell per col·laborar tots plegats. Perquè ells fan possible la Fira, ells i tots els visitants que any rere any recolzen l’esdeveniment amb la seva visita.


Amb aquests acords seguim impulsant el que funciona. Perquè volem fer-ho encara millor. Diuen que l’avenç del món es deu als inconformistes, i aquest és l’esperit i la passió que mou la Fira del Cavall.
Enhorabona a tots els que la fan possible i animo a tothom a participar-hi!