.

1/4/07

Un dia dedicat als més petits

Aquest dissabte hem pogut viure l'emoció dels més petits de casa entrant en contacte, molts d'ells per primera vegada, amb els cossos d'emergència i de seguretat.

A la Festa de la zona sud hem pogut veure centenars de nens i nenes que s'ho passaven d'allò més bé pujant a la grua del cotxe de bombers, fent sonar la sirena de l'ambulància, pujant a la moto d'un policia municipal o veient per dins un cotxe dels mossos d'esquadra. És el seu primer contacte amb les persones que treballen dia a dia per la nostra seguretat.

A la tarda també hem viscut una gran festa al davant de l'Hospital Taulí a on hem estrenat una zona de jocs adaptats per a tot tipus de públics.

Per als més petits, per més grans, per persones amb mobilitat reduïda, per gent amb algun tipus de disminució psíquica o sensorial... Un espai únic a Catalunya amb més de 1.200 metres quadrats de jocs innovadors com ara una zona dedicada als sentits, amb espais per caminar amb diferents textures o una pissarra en braille i colors llampants. Tot un èxit que ha estat possible gràcies a la col·laboració i la intervenció de les entitats de la ciutat.

Si vols, mira quin ambient hem viscut: