.

16/4/07

La Festa de la Primavera al bosc de Can Deu

Estem orgullosos que per 10è any consecutiu hagi arribat a casa nostra la Festa de la Primavera. Una gran festa per a tota la família gràcies a l’Obra Social de la Caixa Sabadell.
Una cita esperada per a grans i petits que reuneix en una sola trobada tot un seguit de valors com ara: conèixer el nostre rodal, el nostre bosc de Can Deu tan proper i que és fot d’esbarjo i salut per a molts sabadellencs. Valorar el nostre patrimoni rural amb peces rehabilitades com la Masia de Can Deu, el Rellotge de Sol i la granja.
I sobretot tornar a descobrir que junts ens ho podem passar d’allò més bé, que som una ciutat capaç d’unir en un sol espai i una sola jornada activitats tan divertides com pujar amb globus, aprendre els oficis tradicionals, estimar la natura i els animals, participar en un munt de tallers i activitats i, comptar amb una artista de primera magnitud com Lucrècia.
Tot això en un ambient de convivència, alegria i fent possible un oci enriquidor i positiu per a tothom. Un èxit de participació i organització que ha aconseguit reunir a més de 7.000 persones.

Pablo Neruda deia que podran tallar totes les flors però ningú farà parar mai la primavera. Pel que fa a nosaltres, potenciem la primavera perquè la gent es trobi per conviure a cada ocasió que ens sigui possible.

Gràcies a tots i totes per fer que a la nostra ciutat la primavera comenci sempre d’una forma inoblidable !