.

26/11/08

Totes i tots contra la violència de Gènere

Ahir a la tarda va fer molt fred però la plaça del Doctor Robert irradiava l’escalfor de l’esperança, de l’emoció pel record de les dones que han estat víctimes de la violència de gènere. I és que ahir era el Dia Internacional Contra la Violència i el Maltractament a les Dones i Sabadell va congregar a grans i petits que van expressar el seu rebuig a aquest atemptat contra els drets humans.

L’acte va començar amb 5 minuts de silenci en record a totes les víctimes d’aquest any. A continuació es van encendre l’espelmes en memòria des les dones que han perdut la vida. A més, va haver temps per la música i els contes, en un to didàctic i crític que subratllava la necessitat que tota la societat actuï de forma contundent en contra de la violència masclista, sense permetre cap manifestació que la justifiqui i fent ús de totes les possibilitats legals per fer-hi front.

L’Ajuntament es compromet a seguir treballant en la prevenció, la sensibilització, la coordinació i l’atenció necessàries per eradicar qualsevol forma de violència que coarti la llibertat de les dones i, en general, qualsevol tipus de violència per raó de gènere, raça, ideologia o orientació sexual.

1 comentari:

Anònim ha dit...

tot ajuda és poca per eliminar aquesta xacra, gràcies Alcalde!!!