.

10/11/08

Un matí als horts de Can Roqueta

El dia radiant que vam gaudir ahir va acompanyar per convertir en entranyable l'estona que vaig compartir amb membres de AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia) i l’Associació Salut Mental Sabadell. L’Ajuntament ha cedit l’ús de dos horts municipals de Can Roqueta a aquestes associacions.


Parlant amb els membres de les dues entitats, he pogut comprovar la seva satisfacció per tenir l’oportunitat d’oferir un espai a l’aire lliure per a persones que tenen una malaltia mental o neurològica. Justament aquestes persones necessiten estímuls per superar les seves dificultats.

Aquestes actuacions les fem amb el convenciment que les entitats faran un ús social d’aquest espai municipal i els seus associats mantindran vius aquests horts, que fa uns anys eren un espai degradat de la ciutat.

Estic convençut que l’espai situat a l’horta de Can Roqueta no serà només un lloc per a estar en contacte amb la natura. També suposarà una oportunitat perquè moltes persones puguin fer una tasca terepèutica de gran importància. Així m’ho han fet saber els membres d’AVAN i de Salut Mental Sabadell. I des de l’Ajuntament mantenim el compromís de continuar explorant nous elements per a persones que necessiten la nostra solidaritat.