.

20/11/08

Nova seu d’hisenda a la ciutat

Sabadell està complint amb els seus compromisos i competències. Però a vegades anem més enllà de les nostres responsabilitats. El cas de l’Agencia Tributaria n’és un bon exemple.

I és que l’Agència Tributària és un dels serveis bàsics per als ciutadans i que acumula major volum d’atencions. Per això, des del govern de Sabadell, vam considerar que calia millorar les seves instal·lacions, En aquest marc el 2004 vam signar un conveni de col·laboració amb Hisenda. Hi vam engegar dos compromisos:

La delegació de l’Agència continuaria a la ciutat
Milloraria les seves instal·lacions

Som conscients del sentit pràctic i de la comoditat que suposa per als ciutadans de Sabadell que la seu de l’Agència Tributària no marxi de la nostra ciutat.

Ara que el nou edifici està gairebé enllestit fa molt de goig. Té una superfície de 2.644,85 m2 i 4 plantes, 1 d’elles soterrada. La inversió està per sobre dels 3.000.000 d’euros i l’ha fet l’empresa SBD Creixent.

L’objectiu de la nova seu és, d’una banda, millorar l’atenció als usuaris en un espai més gran, més còmode i amb instal·lacions que permetin prestar un millor servei a la població de Sabadell i el seu entorn. I d’una altra, mantenir que l’Agència Tributària continuï a Sabadell i ubicada al centre de la ciutat.

Un nou triomf per tots els sabadellncs i sabadellenques que probablement al febrer ja podran utilitzar la nova oficina.