.

20/11/08

Avancem la campanya de Nadal per potenciar encara més el comerç

Avui m’he reunit amb els representants de les associacions de comerciants de la ciutat. La trobada ens ha servit per constatar la fortalesa d’aquest sector a Sabadell, bàsic en la nostra activitat econòmica. Aquesta fortalesa, el bon servei i la qualitat són precisament els factors que en han de permetre afrontar millor l’actual crisi econòmica. El nostre comerç és fort i ha de continuar sent-ho. Per això, hem acordat amb els comerciants mesures per impulsar-lo encara més. Entre les accions, aquest any avancem l’inici de la campanya de Nadal al 25 de novembre, promocionarem el comerç tant a Sabadell com a les poblacions veïnes i reforçarem la seguretat als eixos comercials.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig estar veient el discurs que vas fer el passat cap de setmana em la que feies referencia al Xavi Gonzalez,doncs bé,tornar-te a donar les gracies pel recoradtori i per les teves paraules,la veritat esque ens l estimavem molt tots.
Sembla mentida que ens hagi deixat,sempre que em veia venia a saludar-me,no tenia cap problema on fos i amb quina situació es trobés,però ell sempre venia,o bé guinyava l ullet als plens.
Crec que ell ha provocat que toqués la grossa a Sabadell,els que estem encara aqui hem de seguir endavant,anims!

Palas