.

17/11/08

Felicitats a la UES!

Aquest diumenge he tingut l’oportunitat d’acompanyar als amics i amigues de la Unió Excursionista de Sabadell en la celebració de l’acte de clausura del 100 aniversari de l’entitat al teatre Principal. Ha estat una trobada molt especial per fer un homenatge a tots els expresidents que ha tingut la UES, també a tots els socis i sòcies que des del 1908 han estat a l’entitat: a totes les persones de totes les generacions, algunes que ja no hi són, i que entre tots i totes l’han feta possible.

Hem pogut sentir la coral de l’UES i la Banda de Música, i a més cada família ha tingut un cd d’excursions pel parc de Sant Llorenç i un cançoner de muntanya amb 100 cançons. Quan al 1908 Joan Montllor i altres ciutadans van fundar el centre excursionista era la primera entitat excursionista no pas de Sabadell sinó de tot el Vallès. Molts camins fets des d’aleshores. Perquè nosaltres, totes les persones de l’UES hem fet camins, hem fet cims, hem fet muntanyes... però els camins també ens han fet a nosaltres.

I camí a camí hem arribat als 100 anys, pas a pas.

I durant tot un any la UES no ha parat de fer activitats per celebrar aquest aniversari, per això ha comptat amb la col·laboració de tothom: joves, grans, excursionistes, escaladors, espeleòlegs i esquiadors, senderistes, alpinistes i ciclistes... s’han plantat 100 arbres al parc agrari, conferencies, sortides, projeccions, l’acte del centenari “100 anys, 100 cims” i moltíssimes més activitats.

Gràcies a la UES per haver compartit el seu aniversari amb tota la ciutat, i ara a mirar el futur perquè després del 100 ve el 1001 i la UES seguirà on està, al carrer de la Salut, oferint dia a dia les seves activitats i la seva estimació a aquest país, el seu paisatge i les seves persones.