.

25/11/08

Gràcies al Centro Galego Nós

És complicat traduir amb paraules l’emoció que vaig sentir dissabte al vespre en rebre la insígnia d’or del Centro Galego Nós. Els responsables polítics estem acostumats a, en nom de les poblacions o institucions que representem, lliurar medalles a ciutadans o entitats il·lustres. Són moments plens d’emotivitat. No estem però tan acostumats a estar a l’altra banda i ser nosaltres els qui rebem el reconeixement. I més una insígnia que ve d’una entitat tan respectada i del prestigi del Centro Galego Nós.

La insígnia d’or del Centro Galego per mi té, a més, una especial significació. Són molts anys de compartir amb l’entitat el compromís per la convivència a la ciutat. Una convivència on cadascun aporta el millor que té i ho ofereix als altres sense que ningú hagi de renunciar a res. Ni a les seves arrels, ni a la seva llengua, ni als seus costums, ni a la seva cultura. És la convivència que ens porta a sentir-nos orgullosos de ser sabadellencs i de la ciutat que tenim.

Moltes gràcies al Centro Galego per l’honor que m’ha atorgat. Es tracta però d’un reconeixement que faig extensiu a tots aquells que treballem perquè a Sabadell, la convivència sigui sempre protagonista.