.

19/11/08

El nou CAP de la Concòrdia ja està en funcionament


Avui hem inaugurat el nou CAP CONCÒRDIA, i ho hem fet acompanyats de la consellera de Salut, Marina Geli; tot un honor per la nostra ciutat, que està millorant poc a poc tots els seus equipaments sanitaris.

Tant la consellera com jo hem recordat que fa ara 2 anys vam posar la primera pedra. Llavors també feia fred, però la imatge era molt diferent. En aquest temps la plaça de Sant Agustí s’ha transformat completament. On només hi havia un solar ara s’ha dissenyat un espai de trobada per gran i petits, amb una zona de jocs infantils, bancs, fonts i un nou Centre d’Atenció Primària.

De fet, Marina Geli l’ha definit com el CAP-Plaça, ja que tot i ser peces diferents formen part d’un mateix trencaclosques. Hem dignificat tot l’espai i el centre de salut s’ha adaptat a les noves necessitats de la ciutadania.

Per això avui ha estat un dia per recordar, per renovar el compromís amb tota la ciutadania i poder oferir un millor servei. De fet, sense la confiança dels veïns no hagués estat possible.

Sóc conscient que encara s’han de fer moltes passes i per això continuarem millorant, per superar el dèficit estructural sanitari de Sabadell i de la comarca.

Ho estem fent a Merinals ampliant el CAP, ho farem a Gràcia, on començarem el nou ambulatori l’any vinent i també a Can Llong, on el CAP ja està en fase de projecte. A més, el nou hospital Taulí estarà enllestit per començar a funcionar la primavera vinent.

Poc a poc, però fermament, estem donant resposta a les necessitats de la ciutadania i complint compromisos.