.

5/11/08

Felicitats Obama!!

Durant la visita al SAC del Nord la tinenta d’alcalde Marta Farrés ha tingut el gest simpàtic de posar-me a l’americana una xapa de la campanya d’Obama. Avui aquest gest és molt més que mostrar la inclinació cap el que fins ahir era el candidat a la presidència dels Estats Units. Avui estar amb Obama és creure, com ell, que és possible fer política d’una manera diferent a la que s’ha fet fins ara als Estats Units.
Crec que molts sabadellencs i sabadellenques ens sentim identificats amb el missatge de canvi d’Obama i confiem en què la seva arribada a la presidència dels Estats Units és un camí obert a l’esperança en una manera diferent de gestionar la política nord-americana i de relacionar-se amb la resta dels països. Yes, we can!!

Les noves instal·lacions del SAC al Nord
D'altra banda, he pogut visitar les instal·lacions del Servei Atenció Ciutadana (SAC) del Nord, que s'han ampliat per donar resposta al gran nombre de visites que rep aquesta oficina. El resultat ha estat magnífic i recomano a tots els veïns del nord de la ciutat que s’acostin a comprovar-ho.
D’aquesta manera complim el nostre compromís d’estar més a prop dels ciutadans per escoltar els seus suggeriments i les seves preocupacions i per donar solucions als veïns que ens traslladen els seus dubtes. Hem fet un esforç molt important per millorar la qualitat en l’atenció al ciutadà. Potser poques persones recordaran que fa uns anys el servei d’atenció estava en els baixos de l’Ajuntament, en un espai poc adequat. Ara el Despatx Lluch s’ha convertir en un espai de referència per donar més serveis i més actuacions, amb una finestreta gairebé única per al ciutadà. I el mateix servei ha arribat als diferents punts de la ciutat amb les oficines cardinals, instal·lades al Nord, al Sud, a l’Est i a l’Oest.

3 comentaris:

Isabel P. ha dit...

Bona tarda,
M'agradaria saber, si tens cap resposta, com és que havent pujat tant el nombre d'aturats en la nostra ciutat i rodalies (per desgràcia) s'han aprovat tants pocs cursos de formació subvencionada adreçada a persones en situació d'atur.
Ja que escoltes per exemple a la Consellera de Treball, Mar Serna, dient que no hi hauran retallades en la formació o serveis, i et trobes amm aquesta situació tant il.lògica.
Ja sé que no depen directament del govern de la nostra ciutat, però tindríes alguna resposta que donar-me? o la teva opinió, davant el que ha sigut una sorpresa per totes les persones que es troben en aquesta situació?
Gràcies i salutacions,
Isabel

Anònim ha dit...

Pels veïns del Nord, això és molt important, ja no ens haurem de desplaçar al Despatx Lluch per fer qualsevol pregunta a l'Ajuntament

Felicitats a tots

Anònim ha dit...

RESPECTE AL COMENTARI DELS CURSOS PER ATURATS/ES:
Aquesta retallada ha estat a tota Catalunya, però potser et puc donar alguna idea; saps Isabel P. que pots gaudir dels cursos de Formació Contínua per ocupats/es???. En aquesta darrera convocatòria de 2008, a la Estatal i a l'Autònomica, és possible que els aturats i aturades participin.
De totes maneres, jo tampoc entenc la retallada tant inmensa; puc fer hipòtesi de qué ha pogut provocar-la, però no crec estar en posició de dir-ho. MILLOR QUE ENS CONTESTIN MÉS OFICIALMENT.
Si la teva pregunta és perquè et dediques professionalment a la Formació per aturats/es, disculpa.
Isabel F.