.

13/11/08

Aquest cap de setmana a la Fira Catavins, a Fira Sabadell

Crec que amb Fira Catavins hem aconseguit un gran projecte.

En primer lloc perquè ja en la seva primera edició CATAVINS porta grans noms com els millors sommeliers del restaurant Bulli o cares conegudes com Marcel Gorgori i Isma Prados de TV3... per destacar només alguns plats forts d’aquesta fira. Una fira amb unes 25 activitats aproximadament.

En segon lloc perquè el món del vi és un univers complex i molt ric que inclou moltes indústries: vi bodegues, etiquetatge, copes, ampolles, cursets, rutes gastronòmiques i rutes geogràfiques de productors de vi.

En tercer lloc perquè creiem que d’aquesta manera veritablement estem donant suport a la nostra economia. Des de la qualitat, des de la potenciació de les nostres empreses i els nostres productes.

Perquè en aquesta època de crisi hem d’apostar per la nostra economia, per la qualitat, pels nostres espais, per la nostra cultura, i per allò que ens distingeix i ens fa i insubstituïbles en un món globalitzat.

Per tot això estic segur que aquesta fira serà un gran encert, que no serà l’única edició que tindrà, que serà una trobada clàssica cada any.

Gràcies a tots els que l’heu feta possible i que amb la vostra presència contribuïm a donar-li vida. Us espero a tots i totes !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

alcalde, he sigut una de les 15 mil persones que han anat a Catavins i vull dir que m'ha encantat. Si no m'equivoco és la primera fira organitzada per fira-sabadell pròpiament. Doncs fantàstic: el preu, la idea de la copa, les fonts per netejar la copa i fer els tastets. L'amabilitat de tots els estants, les descobertes que hem fet i la caixeta de vi que ens hem emportat. Vam fer un sopar boníssim amb unes tapetes molt bones del Vapor llonch. I tot plegat ens va semblar tan ben fet, tan ben articulat! l'espai, l'ambient, el lloc, els serveis... per mi i la colla que érem, totalmetn excel.lent.

Lídia Martínez

Isabel P. ha dit...

Éxit total!!!
La Fira és va quedar petita!!!