.

13/11/08

Suport a la selecció catalana i al projecte Olímpia

En les darreres hores ha visitat Sabadell el president de la Real Federación Española de Futbol, Ángel Maria Villar. Villar ha estat a la nostra ciutat per visitar les obres que s’estan portant a terme al Complex Olímpia. Uns treballs que faran possible posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes i de les entitats un equipament esportiu completament renovat i que comptarà amb 3 camps de futbol i zona de piscines. Un complex on, a més, la Federació Catalana de Futbol (FCF) podrà ubicar la seu de la Delegació del Vallès Occidental i podrà millorar la formació d’àrbitres i entrenadors.

Amb la seva visita, Ángel Maria Villar, ha demostrat, un cop més, el bon feeling que té amb la ciutat de Sabadell i el seu suport a un projecte que ell mateix ha qualificat com a “extraordinari” i que implicarà una oportunitat més perquè “els joves es puguin formar”.

Aprofitant la seva visita, he demanat al president de la Federación que faci un pas més endavant en el suport que ja havia demostrat a la selecció catalana. En nom d’institucions, entitats i de la Federació Catalana de Futbol, li he sol·licitat que després d’haver concedit més dies perquè la selecció catalana pugui jugar, alliberi algunes dates FIFA per facilitar el desenvolupament dels partits internacionals. Per Catalunya seria motiu d’orgull que la sensibilitat que ja ha demostrat Ángel Maria Villar es demostri un cop més amb la posada a disposició d’aquests dies FIFA. La resposta del president no ha estat decebedora i s’ha compromès a fer la proposta davant la seva institució sempre que la selecció espanyola no jugui en aquelles dates alliberades.

Un cop més s’ha fet palès doncs que amb el diàleg constructiu es poden aconseguir molts bons projectes. Ha estat així amb el complex Olímpia, on comptem amb la implicació de la Federació Catalana i de l’Española a través de la FCF i també es demostra amb aquest pas endavant que tots plegats podem fer per impulsar la selecció del nostre país.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per defensar la selecció catalana. Recordo que al poc temps de ser alcalde va rebre com una amonestació perquè a l'ajuntament tots els escrits es feien en català i vostè va reivindicar la defensa de la llengua catalana. Vostè sempre ha defensat el català i Catalunya des de la participació i l'actitud positiva, si tots fessin com vostè en comptes de perdre'ns tant en qui som, qui serem, qui erem i què hauriem fet ja tindriem molts problemes de finançament, infrastructures i inversions resoltes. Això sí que és ser català de veritat: anar per feina, aconseguir el màxim per Catalunya. Ojalà tots entenguessin Catalunya com vostè ho fa.

Josep Roma