.

26/11/08

Els llums de Nadal ens animen a gaudir de la ciutat

Amb el fred d’aquestes dies també ha arribat el primer senyal que el Nadal està ben a prop: l’encesa de la il·luminació nadalenca. Aquesta és una època de l’any que m’agrada especialment perquè té unes connotacions d’il·lusió i esperança. Tothom està predisposat a mostrar la seva part més amable i això es nota als carrers, als comerços, a tot arreu.

L'encesa de llums també vol ser, sobretot, un missatge per animar la gent a comprar al comerç de la nostra ciutat.

Coincidint amb l’encesa de llums, que aquest any hem fet a la Concordia, avui he tingut l’oportunitat de compartir una estona amb els comerciants de la Concòrdia i amb representants dels comerciants de la resta de la ciutat. Els he volgut agrair a tots el seu esforç perquè donen vida als nostres carrers, a la nostra ciutat, i els he animat a treballar amb esperança en una bona campanya de Nadal, malgrat la situació econòmica.

També vull recordar a les persones i famílies que aquests dies ho estan passant malament perquè s’han quedat sense feina o perquè tenen dificultats econòmiques. Vull que sàpiguen que la seva ciutat està al seu costat i que poden comptar amb nosaltres.

Les llums de Nadal també són diferents aquest any. Hem volgut ser respectuosos amb el medi ambient i les llums són de tecnologia led, el que permet reduir el consum energètic en un 73%. A més, hem fet un esforç per fer arribar la il·luminació nadalenca a 73 carrers i places de Sabadell, amb més de 530 arcs de llum, i a l’interior dels mercats municipals.

El Nadal s’acosta i les llums ens ho recorden!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara bé Nadal, i "l'esperit nadalenc" fóra bó que ens acompanyés, a veure si així animem a la gent a sortir i comprar!!!!