.

30/4/08

Units per generar ocupació


Avui hem viscut una jornada important per la comarca del Vallès Occidental. Els 23 alcaldes del Vallès Occidental, la consellera de Treball i els agents econòmics i socials de la comarca hem signat a Sabadell el document Vallès Avança, que recull 12 programes d’actuació fins el 2013 per fomentar l’ocupació i la promoció econòmica. Hem renovat el compromís per compartir polítiques a favor de l’ocupació.

El Vallès Occidental va ser la primera comarca que va crear un Consorci per l’Ocupació, ara fa 2 anys, en el que ha estat una aposta important pels ajuntaments. Som, doncs, un exemple. Des de llavors, al Consorci es poden trobar mecanismes eficients en benefici de les persones; eines que ajuden a afrontar el futur en millors condicions.

I és que el Consorci per l’Ocupació ha de ser el motor de la innovació a la comarca, la garantia per fer arribar les polítiques d’ocupació a tots els ciutadans de tots els municipis i a les empreses. A fer-ho ens ajudarà la llarga trajectòria que té la nostra comarca en quan a activitat econòmica es refereix i, sobretot, el treball en xarxa. Units tindrem més força per avançar.

1 comentari:

Montserrat Capdevila Tatché ha dit...

Enhorabona al Vallès Occidental per ser la comarca més competitiva de Catalunya i voler-ho continuar essent. Enhorabona als que ho lidereu!
Vegeu-ne més a:
http://montserratcapdevila.blogspot.com/2008/05/dia-del-treball-i-context-econmic.html