.

7/5/08

Compromís amb l’esport


Aquesta tarda he fet dues recepcions oficials a esportistes de la nostra ciutat. D’una banda, el Club Falcons que ha aconseguit l’ascens a la Superdivisió masculina de tennis taula. De l’altra, els germans Queralt i Josep Castellet, que s’han proclamat, respectivament, tercera en la Copa del Món modalitat Half Pipe i campiona d’Espanya de modalitat Big Air d’snowboard; i campió d’Espanya de modalitat Big Air.

En ambdós casos, es tracta d’esports pocs coneguts, esports amb poca projecció, sobretot poca projecció mediàtica. Aquests esportistes, d’alguna manera, dediquen, si es pot, un esforç suplementari. La seva tenacitat, i la seva il·lusió per l’esport que han escollit.

Vull aprofitar el meu blog per felicitar-los, felicitar-los per tot el que han aconseguit. I també encoratjar-los a seguir lluitant pel que creuen. Sabadell és una ciutat afortunada, una ciutat amb un nivell i una qualitat esportives de les quals ens en podem sentir orgullosos. Per això des de l’Ajuntament estem al costat dels esportistes , i hi estem com hi hem d’estar: facilitant la pràctica de l’esport, millorant les instal·lacions... i la resta és cosa dels esportistes. I ho fan bé, els esportistes de Sabadell ho saben fer bé. Per això els felicito, segueixo compromès a estar al seu costat, i faig una crida per què tota la ciutat els hi estigui al costat. Cal que la ciutat demostri el compromís amb l’esport, i la ciutat som tots.