.

22/5/08

Sabadell condemna la violència de gènere


Fa pocs minuts hem fet un minut de silenci per la Maria Rosa, la veïna de Sabadell assassinada el dia 20 de maig. Una vegada més, Sabadell s'ha bolcat per dir no a la violència. Aquest és el manifest que s'ha llegit durant l'acte de record, condemna i solidaritat.

Arran de l’assassinat de la nostra veïna Maria Rosa, de 39 anys, comès, presumptament, per la seva ex-parella el dia 20 de maig del 2008,

L’Ajuntament de Sabadell i la Taula de Treball contra la Violència i els Maltractaments a les Dones del Consell Municipal d’Igualtat Dona-Home

MANIFESTEN

- El condol i la solidaritat de la ciutat de Sabadell amb la família de la víctima.
- La seva condemna més rotunda pels fets ocorreguts ahir mateix, així com qualsevol altra manifestació de violència, especialment envers les dones.
- El seu rebuig a la violència en contra de les dones, ja sigui en relacions de parella o en altres àmbits que afecta tantes dones i nega els seus drets fonamentals.
- La necessitat que tota la societat actuï de forma contundent en contra de la violència de gènere i que no es permeti cap manifestació que la justifiqui.
- La necessitat que la ciutadania expressi el seu ferm compromís en la lluita contra la violència masclista.
- La seva voluntat de seguir treballant en la prevenció, la sensibilització, la coordinació i l’atenció necessàries per eradicar qualsevol forma de violència que coarti la llibertat de les dones.