.

15/5/08

Ciutat Esportiva Sabadell-Olímpia


A Sabadell, avui estem d’enhorabona. Hem rubricat l’acord que activa el projecte de la Ciutat Esportiva Sabadell-Olímpia. El conveni signat amb la Federació Catalana de Futbol, i que concreta una aportació d’aquesta entitat de 2 milions d’euros demostra clarament el compromís de la Federació, i del seu president, el senyor Roche, amb el projecte. Però també vull agrair el compromís de la Real Federación Española de Futbol. El seu president, Ángel Maria Villar ha tingut el detall i la deferència de ser present avui a la signatura. Amés, he pogut aprofitar per visitar amb els dos presidents l’espai on es construirà el complex esportiu, així com el camp de futbol de la Nova Creu Alta.

La Ciutat Esportiva Sabadell Olímpia ocuparà una superfície de 32.000 metres quadrats de propietat municipal. En aquest espai, la Federació Catalana de Futbol podrà ubicar una àmplia oferta de serveis per millorar les prestacions que actualment reben els clubs de Sabadell i de la comarca. La FCF també gaudirà d’altres zones per als seus diferents estaments esportius per potenciar la seva innovació tecnològica, a més de permetre al Comitè Tècnic d’Àrbitres, l’Escola de la FCF i el Comitè Tècnic d’Entrenadors millorar la seva capacitació i qualificació. A més, el futur complex també serà la seu de la Delegació del Vallès Occidental de la Federació Catalana de Futbol. Les noves instal·lacions també comptaran amb 2 camps de futbol-11 de gespa artificial, un camp de futbol-7 de gespa artificial, un edifici de serveis i vestidors i espais complementaris per fer possible la gestió dels equipaments.

El meu compromís amb l’esport és inamovible, l’he mantingut des del primer dia com a alcalde, i el seguiré mantenint. Invertint en instal·lacions esportives, invertint en dignificar els espais de pràctica esportiva, invertint en comptar amb instal·lacions de prestigi a la nostra ciutat. Agraeixo de veritat que la Federació Catalana i la Espanyola reconeguin aquest tret distintiu de Sabadell i siguin al nostre costat.