.

22/5/08

Junts farem possible una nova edició dels Estius Universitaris

L’Associació Sabadell Universitat (ASU), que tinc l’honor de presidir, ha signat convenis de col·laboració amb sis empreses que patrocinaran els seminaris de la segona edició dels Estius Universitaris. Gràcies a Fundació Gas Natural, la Fundació CASSA, Transports Urbans de Sabadell (TUS), la Cambra de Comerç de Sabadell, Agfa Health Care i Serveis Generals per Municipis. També gràcies al Ministeri de Treball i Immigració, a la Generalitat i a la Diputació de Barcelona, que hi han destinat fons. En total, són prop d’una desena les entitats i institucions les que patrocinen els seminaris. Amb la seva col·laboració, aquests es poden portar a terme.

Els Estius Universitaris, abans Sabadell Universitat, són un dels elements que consoliden Sabadell com a ciutat educadora i del coneixement. Constitueixen una completa oferta acadèmica i de qualitat que aborda temes actuals o d’interès. Amb els Estius Universitaris a més, Sabadell compta amb un nou element diferenciador i és que no estem parlant de l’oferta d’una única universitat sinó que des del seu inici com a Sabadell Universitat, han estat totes les escoles universitàries amb presència a la ciutat les que colze a colze amb l’Ajuntament, han aconseguit que el projecte sigui any rera any un èxit.

Aquest any, els Estius Universitaris, que des de l’any passat agrupen els cursos d’estiu de Sabadell Universitat i la Universitat Autònoma de Barcelona, oferiran 98 propostes formatives entre el 30 de juny i el 18 de juliol. Entre elles 56 cursos, 32 conferències i 10 seminaris a Sabadell, el campus de Bellaterra i Barcelona. De ben segur que, com sempre, aquesta oferta formativa de qualitat obtindrà una molt bona resposta. Gràcies a tots els que ho heu fet possible!