.

15/5/08

Concurs Internacional de Cant Jaume Aragall

Avui comença el concurs internacional Jaume Aragall. Una edició més, ja la tercera, que se celebra a Sabadell. 120 concursants inscrits de 26 països diferents: Alemanya, Andorra, Argentina, Armènia, Brasil, Bulgària, Canadà, Colòmbia, Corea, Cuba, Eslovènia, Espanya, Estats Units, França, Geòrgia, Grècia, Itàlia, Japó, Mèxic, Polònia, Regne Unit, Romania, Rússia, Turquia, Ucraïna i Xina. Serà, com no podia ser d’una altra manera, al Teatre Principal. Un teatre on, per cert, l’amic Aragall va fer personalment proves de so quan s’hi estaven fent les obres de rehabilitació.
Un cop més per a Sabadell és un orgull que un professional del prestigi de Jaume Aragall esculli la nostra ciutat, i contribueixi així a fer créixer el nostre bon nom com a ciutat de la música.

1 comentari:

Isabel P. ha dit...

Estimat Alcalde,
És un orgull i un prestigi per Sabadell, poder comptar amb un concurs d'aquestes característiques, al nostre Teatre Principal; i pensar que 150 persones o més coneguin la nostra ciutat, m'omple de satisfacció.
He estat consultant la web del concurs (www.concursaragall.com) i em sento orgullosa de veure informació sobre la nostra ciutat adreçada als concursants... i m'he SENTIT BÉ.
Gràcies als que heu pogut fer-ho realitat, que suposo que tú has sigut un d'ells.
Una abraçada.
Isabel P.