.

29/5/08

Les medalles d'honor de la ciutat


Les Medalles d'Honor són un reflex de la nostra ciutat perquè qui les concedeix és la pròpia ciutat, el conjunt de la ciutat, a través del seus representants, barri a barri. Ahir la ciutat es va vestir de gal•la i va atorgar aquesta distinció a persones i entitats que han aportat el seu treball i esforç a la ciutat, però sobretot ens han donat i ens donen la seva solidaritat, la seva amistat, el seu suport i la seva col•laboració.

La ciutat es construeix amb l'esforç i el treball de totes i de tots, de persones i d'entitats, compromeses amb la mateixa ciutat. I gràcies a totes elles, dia a dia i any rere any, ens podem sentir molt més orgullosos de Sabadell. És, per tant, de justícia reconèixer cada any a les persones i entitats concretes que hi han posat molt de la seva part.

Unió Excursionista Sabadell (UES), Joventut de la Faràndula, Sabadell Sardanista, Grup Sardanista Mirant al Cel, Casal d’Europa de Sabadell, Rosa Hernández Garcia, Fernando Farnós Pedrola, Casal d’Avis de Gràcia, Lucia Aparicio Herranz i CEIP Juan Ramón Jiménez.

Cadascun en el seu àmbit, sigui el barri, siguin les persones més properes, siguin infants o gent gran, sigui Europa, siguin la natura, el Rodal o molts àmbits de la cultura i de les arts, tots els medallistes, totes les entitats heu treballat per fer millor la vida dels altres, però estic segur que ha estat una feina plena de moltes satisfaccions, omplint de sentit la vostra vida i la vida dels que us envolten.

Per nosaltres serà un privilegi continuar gaudint de tot el que feu, perquè la ciutat us necessita. En nom de Sabadell, des les seves veïnes i dels seus veïns, GRÀCIES, I FELICITATS.