.

2/6/08

Nou pavelló esportiu a la zona sud


Aquest dissabte ha estat un dia molt emocionant per a l’esport sabadellenc. Hem inaugurat un nou equipament, el Pavelló del Sud, on a partir d’ara es poden el practicar esports com el futbol sala, el bàsquet, la gimnàstica rítmica o handbol, entre d’altres. El pavelló compta amb una graderia fixa per 500 espectadors i diferents serveis complementaris com vestidors, una sala polivalent, una piscina o un servei de bar-cafeteria. A més, la pista es pot dividir en tres parts i això permet poder-hi desenvolupar de manera alternativa diferents esports.

Per tant, estem d’enhorabona, perquè aquesta és una instal·lació llargament desitjada per la ciutat, i ara és ja una realitat. Però el més important no és només que els nois i noies puguin practicar diferents esports, sinó que podran compartir, conviure i intercanviar valors. Perquè la pràctica esportiva és esforç, dedicació, constància i disciplina. Per això mateix, l’Ajuntament ha previst que de cara al curs vinent, els centres docents de la zona puguin utilitzar les instal·lacions del pavelló als matins per a activitats d’educació física.

A Sabadell feien falta més i millors equipaments, i jo crec que el balanç, tot i que quedi feina per fer, és positiu. Un exemple: Des del 99 hem dedicat més de 3 milions d’euros en millorar els camps de futbol de la ciutat. Vestidors, paviments, grades... i no ens aturem aquí, aquest any ja hi ha prevista la inversió de 600.000 euros per a la primera instal·lació de gespa artificial, i aviat podrem determinar el segon, i així progressivament. I encara farem més coses:

§ Seguir amb el Pla de Futbol, a partir d’ara amb la progressiva instal·lació de gespa artificial als camps
§ Fer realitat el projecte Olímpia
§ Acabar el pavelló del NORD i la Pista Coberta
§ I en general, seguir donant suport a l’esport. Esportista a esportista, entitat per entitat, club per club, barri per barri, esport per esport

Per això la inauguració del Pavelló del Sud és un pas més dels molts que hem de donar. Una festa més de les moltes que hem de celebrar.