.

8/6/08

La Diada de l'Esport Català a la Bassa


Tot i que no les teníem totes i hem mirat al cel uns quants cops per veure si el temps ens respectava, la Diada de l’Esport Escolar que obria la temporada a la Bassa ha estat tot un èxit. Unes 3.500 persones es van donar cita ahir a la gran piscina de la ciutat.

Finalment el sol va sortir i molts es van donar el primer bany de la temporada. També es van organitzar diverses activitats esportives i exhibicions i s’han lliurat els premis dels Jocs Esportius Escolars, del Concurs Cultural Esportiu i de la Pujada a la Salut, entre altres iniciatives. Va ser doncs una gran celebració que ha format part alhora de la Festa de l’Esport, promoguda per la Diputació de Barcelona en col•laboració amb els ajuntaments, els Consells Esportius de la província i les entitats esportives.

Ahir milers de persones van gaudir del lleure i la pràctica esportiva a l’anella de Sant Oleguer. Us convido perquè continueu omplint les piscines municipals tota la temporada. És una molt bona manera de gaudir del bon temps, la diversió i la vida saludable.