.

30/6/08

Tornen els Estius Universitaris


Avui hem començat a Sabadell una nova edició dels Estius Universitaris. El popular meteoròleg Tomàs Molina ha estat al càrrec de la conferència inaugural dels seminaris a Fira Sabadell. I és que la segona edició dels Estius oferirà prop d’un centenar de propostes entre seminaris, cursos, tallers i activitats físiques. Una part d’aquests es portaran a terme a la nostra ciutat.

La jornada d’avui i totes les que conformen els Estius demostren que un cop més ho hem aconseguit i que Sabadell es tornarà a convertir en un referent en l’àmbit del coneixement. Ja fa 7 anys que l’Associació Sabadell Universitat (ASU) va iniciar un programa de seminaris i cursos per tractar diferents qüestions d’interès fomentant d’aquesta manera la formació en l’època estiuenca. L’any es va fer un important salt endavant amb la creació dels Estius Universitaris, que agrupaven totes les activitats formatives que l’ASU i la UAB ja duien a terme des que va néixer Sabadell Universitat l’any 2001.

Amb aquestes línies vull agrair la implicació de totes les institucions, entitats i empreses col·laboradores i també donar les gràcies a tots els ciutadans i ciutadanes que participeu als Estius. Sense vosaltres, aquesta iniciativa no seria possible ni tindria sentit.

Estic segur que un any més amb acomplirem el nostre objectiu: que els Estius Universitaris es consolidin com a referent formatiu, de debat i de reflexió en l’àmbit universitari i ciutadà.