.

20/6/08

El Centre Cívic d’Espronceda s'amplia


Els barris de Sabadell milloren dia a dia i mostra d’això és precisament la inauguració de l’ampliació del Casal Cívic i l’Hotel d’Entitats Sabadell – Rogelio Soto, que ha tingut lloc aquesta tarda.

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha estat l’encarregat d’inaugurar l'ampliació de l'espai, ja que aquest és un del dos barris de promoció pública que depenen del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

L’ampliació del Centre Cívic forma part d’un projecte integral de rehabilitació de tot el barri d’Espronceda, un procés de transformació que dotarà a aquesta part de la cuitat de millors carrers i places.

Precisament per parlar d’aquest procés de millora he tingut l’oportunitat de reunir-me prèviament amb el conseller. Entre els temes de conversa ha destacat la importància de que les obres, que porta a terme ADIGSA, garantexin un model d’espais públics de qualitat equivalent als que als que l’Ajuntament ha construït en els últims anys.