.

6/6/08

Festa del Miniping-pong


Ahir a la tarda, l’Ajuntament es va convertir en l’escenari de la Festa del Miniping-pong. L'acte s’emmarcava en el programa Introducció del Tennis de Taula a les Escoles, patrocinat per l’Obra Social Caixa Sabadell i la Diputació de Barcelona i promogut pel Club de Tennis Taula Ripollet.

Les dues institucions patrocinadores han lliurat a l’Ajuntament 50 taules, 50 xarxes, 100 pales i 800 pilotes per a totes les escoles locals. l Un cop distribuïdes les taules, l’Ajuntament contractarà els monitors que faran classes pràctiques a les escoles durant l’horari escolar destinat a l’educació física amb l’objectiu de fer conèixer aquest esport als infants. Tot i ser propietat de l’Ajuntament, el material quedarà dipositat als col·legis per tal que continuïn promovent aquest esport els cursos següents.

El significat d’aquest petit gest és molt important per la ciutat i per els nens i nenes que hi viuen, perquè tot i ser minitaules es convertiran es espais de convivència, per jugar, per fer amics i somriure.

Una cuitat que vol viure i conviure dia a dia es fa amb petits detalls com aquest. Gràcies al compromís de les entitats per contribuir a educar els nostres fills a través dels valors.