.

11/6/08

Entre tots millorem l'APDP


Aquest matí he pogut donar fe de la signatura d’un conveni entre l’Obra Social Caixa Sabadell i la Fundació Privada Banc Sabadell, un acord que servirà per treballar de manera conjunta a favor de la igualtat d’oportunitats, per millorar la qualitat de vida de les persones “especials”.

Les dues entitats finances s’han compromès a fer una aportació de 30.000 euros cadascuna al projecte d’un nou centre per a l’Associació Pro Disminuïts Psíquics de Sabadell i Comarca (APDP), a Can Roqueta. La història és llarga i comença amb la voluntat de l’Associació de plantejar, fer realitat i liderar la construcció d’aquest centre. Des de l’Ajuntament, com a administració compromesa, sensible a totes les situacions, ens hi vam bolcar des del primer moment: amb la cessió dels terrenys de Can Roqueta on s’ubicarà el futur centre, a l’antiga masia de Can Roqueta i amb una aportació de 150.000 euros.

Ara, aplaudim que l’Obra Social i la Fundació Privada Banc Sabadell s’afegeixin al projecte perquè és important que treballem plegats, el sector públic, el privat i entitats de la ciutat, perquè tothom pot aportar i perquè demostrem, tots junts, que Sabadell és una ciutat sensible, integradora i solidària

Junts impulsem una residència per persones amb discapacitat psíquica, un centre de dia i un centre d’atenció a persones amb trastorns de conducta. És important que des de les institucions, des de la societat, en general, donem suport a les persones amb malalties mentals i les seves famílies.