.

4/6/08

La Festa de l'Esport


Avui s’ha presentat a Sabadell la Festa de l’Esport organitzada per la Diputació de Barcelona, i que aplegarà aquest cap de setmana més 150 municipis, prop de 600 espais esportius, prop de 900 activitats previstes, 700 entitats involucrades i una participació estimada de 150.000 persones.

La presentació s’ha fet a la Casa Duran, i he tingut l’honor de presidir l’acte juntament amb el diputat de l’àrea d’Esports, Josep Monràs. Sabadell també presenta un programa d’activitats que s’inclouen a la Festa de l’Esport de la Diputació, organitzades també amb la col•laboració de els entitats. Entre elles, hi ha la Diada de l’Esport Escolar, que tanca el curs escolar, i obre oficialment la temporada de La Bassa. Serà una gran jornada, amb activitats, lliurament de premis, i molta diversió. Esperem que el temps acompanyi!

1 comentari:

Isabel P. ha dit...

DONCS, ANIREM A GAUDIR DE LA FESTA DE L'ESPORT!!!

A part, felicitar a l'Ajuntament de Sabadell pel Nou Pavelló de la zona sud, i pels projectes que hi han en marxa, i felicitar-los també per la tasca que estàn portant a terme per que els nens i nenes de Sabadell tinguin unes instal.lacions adequades per cada tipus d'esport, encara que en aquest sentit encara hi han mancances, un exemple seria el hockey.
Però sobretot hem d'inculcar als nostres fills, el benefici de fer esport, i que no cal ser esportistes de gran nivell...la finalitat és passar-ho bé amb els amics i amigues, i gaudir de l'activitat física.
Salutacions,
Isabel.