.

18/6/08

La ciutat amb el CN Sabadell


Aquesta tarda he tingut l’orgull de compartir una estona amb tres equips de waterpolo del Cub Natació Sabadell. Tots ells eren joves, nois i noies, que dediquen bona part del seu temps i esforç a entrenar i a competir. Potser precisament per això han aconseguit èxits com el campionat d’Espanya o ascens a segona Divisió Nacional. Triomfs importants, és cert, però que tenen per damunt de tot el valor del companyerisme, de pertànyer a un equip i compartir moments inoblidables. Estic segur que els valors que els aporta l’esport com ara la convivència, els acompanyaran tota la vida.

Per aquest motiu, tots ells i tots els que treballen colze a colze amb esperit de superació són un orgull no només per la natació, sinó també per la nostra ciutat.

A més, no vull deixar de recordar que Club Natació de Sabadell, és una entitat esportiva de gran renom nacional, que ja ha complert els seus 90 anys d’història i compta amb més de 36.000 socis. Tot un mèrit que no acaba aquí, perquè ara afronta 2 projectes per créixer encara més i donar més i millors serveis. D’una banda, amb l’ampliació de les instal•lacions de Can Llong i d’una altre amb l’ampliació del centre del carrer dels Montcada.

Per fer-ho possible, el govern de la ciutat també treballarà al seu costat. Són gran projectes de ciutat, que ens fan avançar cap el futur.

Gràcies per fer ciutat!