.

7/5/08

Un homenatge a la comunitat educativa


Ahir a la tarda vaig tenir l’oportunitat, juntament amb el regidor d’Educació, de compartir amb mestres, alumnes, pares, mares i personal d’administració de les escoles una gran festa. El Principal acollia per cinquena vegada la Trobada de la Comunitat Educativa, un acte que va estar ple d’emocions i on vam fer un just reconeixement a totes les persones que fan possible l’educació de tots els nens i nenes de Sabadell.

Especialment emotiu va ser el moment en què, des de l’escenari del Principal, vaig lliurar guardons i diplomes de reconeixement als mestres que enguany arriben a l’edat de jubilació i també als representants dels centres educatius de la nostra ciutat que aquest any compleixen el seu 25è aniversari.

Però, més enllà de la solemnitat de tots aquests reconeixements, també vull agrair als alumnes de l’IES Ribot i Serra que preparessin gags per recordar situacions que tots hem vist a l’escola, algunes pròpies d’èpoques passades. Uns gags que van posar una nota còmica i humorística a l’acte i que, sens dubte, van servir per amenitzar-lo.

I també vull fer una menció especial del programa Joves-Guia. Un programa que fa possible que un jove nascut a Sabadell ajudi al que ve de fora a integrar-se en el seu nou entorn social i educatiu, per tal de promoure la bona convivència entre tots els alumnes de la ciutat. Un valor que és més important, com ja vaig dir dimarts, que els continguts estrictament acadèmics, perquè el més important és formar tots els nens i nenes com a persones. En aquest sentit la tasca de la comunitat educativa és clau i és de justícia reunir-se un cop l’any per fer un gran homenatge a tots els que en formen part.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com a tutora de l'Aula d'Acollida de l'IES Arraona he de dir que em sento molt satisfeta de veure que la fotografia de la notícia és la dels nostres joves. Espero que aquesta imatge es repeteixi molt i que l'escenari quedi petit.