.

14/4/08

Felicitats als esportistes i entitats


Un any més hem celebrat la Festa de l’Esport. Enguany, la 55a edició. Una festa consolidada, una cita ineludible per als amants de l’esport a la nostra ciutat. La Festa de l’Esport premia i homenatja els qui ho donen tot per l’esport, els que treballen cada dia per fer gran l’esperit esportiu de la nostra ciutat.

Entre tots vam viure una nit especial. Tots sou l’esport a Sabadell. Tots, des dels campionats o des de la base, a nivell internacional o des de les entitats locals. A tots, gràcies. Gràcies perquè sou vosaltres els que doneu sentit a les instal·lacions, a les competicions, a les incitaves esportives. Per tots vosaltres té sentit que estiguem construint dos nous pavellons, té sentit que la Pista Coberta d’Atletisme s’estigui construint a Sabadell, té sentit que reformem els camps de futbol, que els posem gespa artificial...

Per tant, a tots els que vau ser premiats, a tots els esportistes, a totes les entitats, i també a tots els patrocinadors que feu possibles molts dels premis: gràcies, i enhorabona!