.

18/4/08

Fil directe a Ràdio Sabadell, darrera els micròfons

Aquest divendres he participat al Fil directe a Ràdio Sabadell. Voldria aprofitar per encoratjar tot el personal de Ràdio Sabadell a continuar treballant amb la mateixa il·lusió i professionalitat que ho han fet fins ara per aconseguir consolidar la ràdio municipal com un mitjà de referència.

Com sabeu, fa pocs dies COM Ràdio va tornar tot l'arxiu de l'antiga EAJ20 Ràdio Sabadell a la ciutat i ara estem preparant una exposició per Festa Major que ens permetrà seguir la història de la ràdio a la nostra ciutat. Serà un bon moment per retrobar-nos.

Però, per damunt de tot, avui vull felicitar tots els que fan possible tenir informació a l'abast, de forma puntual i immediata. Gràcies per la feina que feu!

Aquí teniu el director, Marc Sabater, amb el premi Innova de la Diputació de Barcelona a la millor iniciativa comunicativa en les noves tecnologies.

El Manolo Guerrero, cap tècnic, i la productora del programa dels matins, Maria Mas.


Els redactors d'informatius Xavi Pardo i Karen Madrid

El cap de projectes, Jose de la Fuente, i el Xavi Miralles, redactor d'informatius.

Una part de l'equip d'esports: l'Aleix Parisé, el seu cap Sergi Garcés, el Ruben Aznar i l'Adrià Royo.

La cap d'administració, l'Alícia Paredes

El primer somriure que trobem en arribar a Ràdio Sabadell, Gemma Bericat.


El Joan Ferrús, que porta des de l'inici col·laborant amb la ràdio com a tècnic i que ara presenta el Contestador, el Carles Baldellou, que treballa a esports, l'Albert Castellví, productor de l'A bona hora, i les productores Alícia Martí i Rocío Gómez.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Alcalde, moltes felicitats per haver posat en marxa Ràdio Sabadell. No enten com van poder tancar la EAJ 20. Per sort ara hem recuperat la nostra emissora. A casa no escoltem cap altra. Gràcies!

Anònim ha dit...

Alcalde, sóc la Marta i per desgràcia coses de l'edat i la salut no em permeten moure'm gaire de casa, però estic perfectament al corrent del que passa a la ciutat gràcies a Ràdio Sabadell... sembla que visqui la ciutat encara que no ho pugui veure en directe.
M'encanten els comentaris del senyor Saumoy, trobo a faltar el senyor Saura, i tot l'equip d'informatius són encantadors.

Gràcies per fer-me sentir viva i que formo part de la meva ciutat en la que tant he participat durant la meva vida.

Anònim ha dit...

Alcalde, sóc un fidel oient de Ràdio Sabadell i li agraeixo que hagi posat cara a les veus que escolto i escoltem cada dia. Per cert, m'agradaria dir que aquests redactors d'informatius de Ràdio Sabadell són molt guapos!!! Xavier Obradors de Sabadell.