.

29/4/08

Sabadell Ciutat Emprenedora

Darrere les empreses hi ha persones, persones amb els seus somnis, els seus reptes, els seus compromisos... per això emprendre és tan important, i mereix la nostra admiració, perquè es tracta de persones com tots nosaltres que decideixen tirar endavant un somni. Això és que la ciutat de reconeix amb els premis Sabadell Ciutat Emprenedora, uns premis que hem celebrat amb el suport del món empresarial, econòmic, sindical, acadèmic... amb el suport de tots els que, amb l’Ajuntament, fan possible que es creïn empreses, que es generi riquesa.

En aquest moment difícil per a l’economia és especialment important que persones joves, emprenedores, decideixin tirar endavant noves idees, i s’arrisquin per reactivar l’economia. El premis Sabadell Ciutat Emprenedora els reconeixen aquest esforç, i la ciutat els ho agraeix. Perquè a Sabadell volem una ciutat capdavantera empresarialment, una ciutat que faci possible l’aparició de noves empreses. Per això l’Ajuntament aposta per la creació de nou sòl industrial, o aposta per donar suport des del Vapor Llonch. Perquè tot i que no es tracti d’una competència municipal, ho assumim com una obligació. L’Ajuntament vol estar al costat de la seva gent, al costat de la gent que posa en marxa una empresa, la tira endavant, la obre cada dia, i crea llocs de treball. Per això vull agrair tothom qui empren, encoratjar-vos, i recordar-vos que la vostra ciutat està al vostre costat. Enhorabona als guardonats, i a tots els que cada dia tireu endavant una empresa!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig poder assistir al lliurament dels premis i és encoratjador tenir a la ciutat joves emprenedors com els que van compartir la tarda de dimarts al Principal. Gràcies Alcalde per creure en nosaltres els joves que tenim idees i som emprenedors.
Laura