.

18/4/08

Imatges del dia: felicitats al Raconet i a la Nerea!


Al llarg del dia passen moltes coses i avui ha estat un matí-migdia especialment intens i agradable. Quan he sortit de l'Ajuntament he tingut l'agradable sorpresa que aquest grup de nois i noies han vingut a saludar-me mentre celebraven l'aniversari de la Nerea. Per molts anys!


Després he pogut dinar a El Raconet, al carrer Sant Pere, on he gaudit d'un excel·lent àpat en molt bona companyia: la de la Laura, el Carlos i la seva filla Iris.

Prèviament, enmig de diferents reunions, he assistit a la roda de premsa explicativa de la Junta de Govern. També una salutació als i les periodistes que habitualment ens acompanyen: en Josep Mercadé, cap de redacció del Diari de Sabadell; el Jordi Palazón i la Desi Forcadell de Canal Català; la Núria Brugués, cap d'informatius de Ràdio Sabadell i l'Emili Agulló, del Punt.

2 comentaris:

Isabel P. ha dit...

M'encanta la teva naturalitat i la teva proximitat als ciutadans, sobretot valoro molt com tractes als nens.
Ho sé de primera mà, ja que el meu fill va anar a visitar l'Ajuntament, i va venir encantat amb tú, en com vas respondre les seves preguntes e inquietuds, encara que siguin nens de 8 anys.
Felicitats, per ser com ets!!

Anònim ha dit...

aquests somriures que tenim es perque es divendres eh! jo soc el camera de la tele (el que esta sentat) volia agreir a l ajuntament per l homenatge que van fer amb el nostre Quico(el fotograf del mes sabadell) que ens va deixar el 25 de juny de l any pasat.
L´interes que ha demostrat l´alcalde a estat exemplar,com també l Edu (el fotograf del diari sabadell) amb el nom de molta,molta gent,gracies!

amor,pau,salut i eterna vida

"Palas"