.

25/3/07

Sabadell, una ciutat plena de vida

Sabadell és una ciutat plena de vida i aquest cap de setmana els carrers s’han tornat a omplir de gent que volia gaudir-ne amb intensitat.
Sense anar més lluny aquest vespre he pogut compartir una estona amb els amics i amigues de Sabadell Sardanista que omplien de dansa la Plaça del Doctor Robert. Allà he pogut conversar amb la presidenta, la Carme, i els membres de la Junta que estan molt il·lusionats amb l'audició que faran diumenge que ve a les 6 de la tarda a la Plaça Marcet, afegint-se així a la festa que els comerciants de la zona estan organitzant amb motiu de les obres d'acabament de la remodelació de la plaça. Un espai, per cert, que acollirà el monument a la Sardana.
També he tingut l'oportunitat de saludar en Lluis Subirana i la Maria Rosa. Precisament hem recordat que fa pocs dies vaig tenir l'honor com a alcalde i l'alegria personal d'atorgar a en Lluis la medalla de la ciutat al mèrit cultural.


Un altre dels punts d’encontre ha estat al Parc Catalunya on les entitats han volgut celebrar la primera Festa del Parc.



Un dels actes més colorits del cap de setmana ha estat la ja tradicional festa “Fem de Sabadell un jardí”. Quinze mils veïns i veïnes han pogut emportar-se una flor a casa seva per poder sentir més a prop la primavera, gràcies a la col•laboració també de les empreses que ho fan possible. Després de 6 anys de fer-la, aquesta festa s’ha consolidat ja plenament i forma part d’aquesta forma d’entendre la nostra ciutat. Una ciutat amable, plena de colors i de flors, plena de zones verdes, amb plantes i flors als principals eixos de vianants. Una ciutat amb personalitat pròpia i il•lusió de viure.


També cal destacar les activitats que s’han organitzat amb motiu del dia del Teatre. Activitats que incloïen visites al Teatre Principal que han tornat a despertar l’interès de centenars de sabadellencs i sabadellenques.


Les entitats també aprofiten per organitzar les seves activitats. Aquest diumenge han estat els amics dels Ballesteros que han organitzat les tradicionals “migas” amb la presència de molta gent que les hem volgut tastar.
A la Serra d’en Camaró també han fet les seves. No els he pogut acompanyar però en representació del govern hi han anat els tinents d’alcalde Juan Carlos Sánchez, Paco Bustos i la regidora Marta Farrés. Al Torrent del Capellà han fet la tradicional matança del Porc solidària i la regidora Concha Manzano i el tinent d’alcalde Albert Beltran també m’han explicat que ha estat un matí molt animat amb molta participació.