.

29/3/07

Fins sempre!

Ahir vam viure un Ple municipal especial. En Francesc Xavier González va expressar la seva decisió de dimitir del seu càrrec de regidor en els propers dies. La intervenció que va fer va posar de manifest la seva gran humanitat. Així ho van reconéixer la majoria dels assistents al Ple -tant els regidors i regidores com el públic- que el van ovacionar llargament posats dempeus.

Permeteu-me que faci una reflexió a l'entorn de la seva persona. En Xavier González ha estat un polític compromés amb la ciutat, amb la ciutadania. Durant molt de temps des del govern, dotant dels recursos econòmics els projectes que Sabadell necessitava. Sabent dir sí i sabent dir no quan calia. Explicant els ingressos i les despeses, parlant obertament dels impostos i les taxes. Després, des de l'oposició, sempre ha estat un polític lleial i entregat a la ciutat, posant els interessos de Sabadell per damunt de qualsevol altre interès partidista per legítim que aquest fos.

Però en Xavier també destaca per la seva vessant humana, amb el somriure sempre al rostre, fins i tot en els pitjors moments. I és per això que molts companys i companyes d'altres partits el comptem entre els nostres amics. Us puc ben garantir que en té a totes les formacions polítiques.

Ahir ens vam poder emocionar amb ell i viure la cara més humana de la política. Gràcies Xavier!