.

1/3/07

Que ningú no quedi fora de la revolució digital !

Avui he tingut l’honor de signar un conveni de col·laboració amb el president de l’Obra Social Caixa Sabadell per encetar el projecte de renovació de l’equipament informàtic dels espainternet de la ciutat.


Si vols pots escoltar el que he dit avui

I es que ja portem set anys oferint accés públic i gratuït a tota la ciutat, des dels quatre espainternet de l’any 2000 als 11 de què disposem actualment per tots els districtes. I certament alguns d’aquests PCs ja requerien renovació. El projecte que encetem l’Obra Social Caixa Sabadell i l’Ajuntament garanteixen la vida d’aquests telecentres per un bon grapat d’anys més.

Però les infrastructures de telecomunicacions i d’accés, tot i ser importants, no ho son tot. Hem d’aconseguir que no quedi un racó, un barri, una persona que no conegui les possibilitats d’Internet i pugui formar-se en tecnologies lo suficient per a no quedar fora d’aquesta nova realitat.

Per això programen cursos com els del Sabadell fes clic o s’ofereixen cursos ocupacionals com els del Punt Òmnia del Vapor Llonch.

Que ningú no quedi fora de la revolució digital!