.

22/3/07

El millor equip pel futur de Sabadell




Aquests dies que estem treballant per fer l'equip que el projecte socialista presentarà a la ciutat, voldria compartir amb vosaltres una de les incorporacions als primers llocs de la candidatura. Si fa uns dies us explicava que el Lluís Monge s'incorporava, avui us puc dir que un altre home compromès amb la ciutat, vinculat amb moltes entitats de diferents àmbits i amb una dilatada i reconeguda experiència professional també ens acompanyarà a la nostra proposta. Es tracta del Ricard Estrada que ocuparà el número vuit de la llista.

Demà el PSC celebrarà l'assemblea de ratificació del conjunt de la candidatura. Estic convençut que, com jo, valorarà com a molt positiva tant aquesta incorporació com d'altres que també tenen el mateix compromís amb Sabadell i que podreu conéixer en els propers dies. Ells i elles, conjuntament amb l'experiència de les persones que continuen, configurarem el millor equip pel futur de Sabadell.

Pels que han estat i pels que estaran, gràcies per acompanyar-me en aquesta gran il·lusió i en aquest compromís de fer junts un Sabadell millor!