.

12/3/07

Un cap de setmana per a la il·lusió

Sabadell ha tornat a viure un cap de setmana per a la il·lusió amb la participació de milers de persones als diferents actes que s'han viscut a la ciutat.
Un dia més que ens omple d'orgull com a sabadellencs i sabadellenques.


Un primer pas molt important

Aquest és l'espai de Can Roqueta on es farà la nova seu de l'APDP, un espai per a totes les persones que pertanyen a l'entitat i que els permetrà guanyar molt en qualitat.Un primer pas molt important. Felicitats a tots i en especial a la impulsora del projecte, la doctora Joaquima Júdez.

El nou mercat de la Creu Alta

Aquest dissabte obria les seves portes el renovat mercat de la Creu Alta. Una gran festa ciutadana amb centenars de persones li va donar la benvinguda. Molta sort als paradistes que han tingut paciència durant les obres i que han fet una aposta molt forta per ajudar a modernitzar la llotja. Us animo a tots i a totes a anar-hi a comprar! Val la pena.

Prop de 1.300 persones al Teatre Principal

La demanda de moltíssima gent que encara no l'havia vist ha fet que aquest diumenge es tornés a fer jornada de portes obertes al Principal. I tenint en compte la gent que es va tornar a quedar fora haurem de pensar a repetir-ho!

Les dones protagonistes

Amb les regidores Marta Farrés i Concha Manzano vam poder seguir els actes centrals de commemoració del Dia de la Dona. Un acte per a la conscienciació i el record.




... i també vam poder acompanyar a la Hermandad Rociera de Sabadell i als Amics de la Virgen de Gracia en un dia molt important per a ells.