.

20/3/07

Sant Oleguer, un equipament de referència


Avui un dels equipaments amb més projecció de Sabadell, ha rebut una nova visita. Una delegació d'Alcorcón, encapçalada pel seu alcalde s'ha desplaçat a la nostra ciutat per veure el funcionament i gestió del Complex de Gent Gran Sant Oleguer. Aquest equipament innovador, que vam impulsar amb tanta il·lusió i amb molt de compromís, s’ha consolidat com un projecte de referència per a tot l’estat.

De fet, a Alcorcon, copiaran aquest model. “Instalaciones como ésta dignifican la vida de nuestros mayores", ha comentat l'alcalde d'Alcorcón referint-se al Complex de Sant Oleguer. "Queremos seguir la línea de Sabadell, porque con este tipo de iniciativas no se da sólo una vivienda, sino también un lugar de encuentro y de realización para los mayores”.

Aquesta visita se suma a les nombroses que ha rebut el Complex Sant Oleguer des de la seva entrada en funcionament, l'última de representants del govern d'Andorra. L'èxit del Complex ens ha portat a repetir experiència amb dos nous projectes similars: el complex Alexandra al nord i un altre que es construirà al sud.