.

12/6/08

Fins sempre Pilar!



Avui és un dia molt trist per tots els companys i companyes de l'Ajuntament. Hem perdut una gran persona, compromesa amb la ciutat i amb el servei públic.

La Pilar ha estat sempre una dona molt estimada per tots els que hem treballat amb ella. Han estat molts anys de compartir feina, esforços i bons i mals moments. Ella, amb la seva serenor, la seva capacitat, la seva entrega i el seu somriure, fins i tot en els moments més difícils, ens ha ajudat i acompanyat en tot moment. Són molts moments irrepetibles, moltes estones compartides que avui recordem amb anyorança.

No puc fer una altra cosa que afegir-me al dolor per la seva pèrdua i donar-li les gràcies.

Gràcies Pilar per tots els moments que hem compartit i fins sempre! No marxes perquè el teu record estarà per sempre en els nostres cors.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pilar, mai oblidaré com t'agradava parlar de la vida i del seu sentit, com en totes les etapes a l'ajuntament eres encantadora i una gran persona. Sàvia, sensible, intel.ligent... algú que sempre era una alegria trobar-se, parlar-hi. Sempre t'admiraré pel teu coratge i valentia en totes les etapes de la teva vida. Sentim que ens han pres molts anys de tenir-te, i que aquest temps l'omplirem recordant-te i anyorant-te.

Fins sempre.

Anònim ha dit...

Realment és una gran pèrdua

Anònim ha dit...

Les persones com la Pilar, fan grans les institucions, et trobarem a faltar

Montserrat Capdevila Tatché ha dit...

tot i el teu entusiasme per la vida... l'has perduda... i nosaltres t'hem perdut a tu, que ens encomanaves aquest entusiasme, amb aquesta gran rialla que no oblidarem mai....