.

2/10/08

Una bona coordinació entres els cossos de seguretat


Avui he participat com a convidat a la Festa de la Policia Nacional, que commemora la festivitat dels patrons d’aquest cos de seguretat. És evident que el mapa policial a Sabadell ha canviat i força els últims anys. Els Mossos han assumit les competències de seguretat ciutadana i la Policia Nacional es concentra en tasques relacionades amb la documentació, el crim organitzat o els delictes d’àmbit estatal.

Crec que els homes i dones que conformen aquest cos policial, dirigit a Sabadell pel comissari Quintela, estan fent una bona feina. Les investigacions han donat els fruits esperats i s’han pogut resoldre diversos delictes, en ocasions comptant amb la col·laboració de la Policia Municipal.

De fet, la coordinació és un dels grans valors que tenim a la nostra ciutat en aquesta matèria. No fa gaire, la Junta Local de Seguretat, formada pels diferents cossos de seguretat, representants de l’administració i l’àmbit judicial, feia una valoració positiva d’aquest esperit de col·laboració constant. Hem de seguir en aquesta línia.

Felicitats a la Policia Nacional en el seu dia. Us demano que, com fins ara, continueu compromesos amb la ciutat i els seus ciutadans i ciutadanes.