.

28/10/08

La Fundació del Club Natació Sabadell també amb el Català


L'objectiu del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Avui la Fundació del Club Natació Sabadell, s’ha adherit al programa per promocionar i difondre la tasca de les parelles lingüístiques. Una molt bona pensada perquè, a més, és molt fàcil participar-hi.

La qüestió és que les persones que parlen habitualment i volen contribuir a promociar el català han de destinar una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural. El mínim compromís que es demana és una participació de 10 hores: 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes.

I és que el català s’ha de defensar, i tenir cura.
Sabadell és una ciutat que aposta per un tema tan sensible i important com la pròpia llengua: els cicles de cinema en català, el corre-llengua, diferents associacions i escoles faciliten l’aprenentatge del català encapçalats pel CNL.

Entre tots treballem per la integració lingüística dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell. Sou un exemple a seguir!