.

5/10/08

El doctor Pere Obiols, un home compromès amb la sanitat


El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí i l’Ajuntament hem presentat un conveni que permetrà la coordinació de les polítiques sociosanitàries a Sabadell i la seva àrea d’influència, establint nous canals de comunicació entre totes les institucions implicades i els municipis de l’àmbit del Taulí. La persona que, tant la Corporació Parc Taulí com l’Ajuntament, pensem que pot desenvolupar una gran tasca al capdavant d’aquesta coordinació és Pere Obiols.

En Pere és sens dubte un gran professional de la medicina que té a més experiència política: va ser regidor de Salut a l’Ajuntament de Sabadell durant prop de 6 anys. Coneix per tant les necessitats, els dèficits que pateix la comarca i tot el que s’ha fet darrerament. Té experiència, bones relacions i la nostra confiança.

I és que estem en un moment clau perquè Sabadell i la comarca puguin disposar d’una vegada per totes dels serveis sanitaris que els nostres ciutadans i ciutadanes precisen. Durant molts anys, la sanitat ha patit una greu manca d’inversions al nostre àmbit. En aquest darrer període de temps però, hem de reconèixer un esforç extraordinari per part del govern de Catalunya. Sabadell va liderar en el seu moment la reclamació de més fons per millorar la nostra sanitat i ara té la voluntat de continuar liderant perquè la comarca pateix encara dèficits que cal solucionar i té projectes que cal potenciar per assolir nous reptes.

En aquest context, Pere Obiols esdevé una figura important i necessària perquè la coordinació per aconseguir que els serveis sanitaris i de salut pública donin el salt de qualitat que tots i totes esperem. Pere, benvingut! Estem segurs que faràs una molt bona feina!