.

7/10/08

Un Pacte per l'Habitatge ampli i necessari



Sabadell ha unit de nou les seves forces per arribar a un acord de ciutat, a un pacte que ens permetrà treballar cap a la mateixa direcció. Un compromís que no és només polític sinó també social, econòmic, cultural, veïnal...

Si fa uns mesos, les infraestructures van fer que Sabadell tingués una sola veu, avui s’ha tornat a repetir per buscar solucions al problema de l’habitatge. Cadascú dels membres del Consell de Ciutat posarà el seu granet de sorra, des del seu àmbit, per millorar l’accés a l’habitatge. Per evitar que els joves marxin a altres poblacions perquè no poden pagar els preus d’un lloguer o una hipoteca a Sabadell, per oferir millores a l’accessibilitat, per posarem a l’abast de la gent gran i les famílies que més ho necessiten pisos de venda i lloguer a preus socials. I és que per al govern de Sabadell és una prioritat treballar perquè el màxim de persones puguin tenir accés a un habitatge a preu protegit.

Per això vull donar les gràcies a totes les entitats que han participat en el procés per arribar a un pacte d’aquestes magnituds, potser el primer de tot Catalunya amb aquestes característiques.

Aquest Pacte ens ajudarà a sumar sinergies i esforços; a donar respostes estratègiques a un problema que ens pertoca a tots i a totes, sobre tot en un moment de crisi tan delicat com el que estem vivint.

Junts ho farem possible.