.

1/10/08

Tomàquets al Parc agrari

Avui he anat al Parc Agrari de Sabadell, on he tingut l’oportunitat de tastar uns tomàquets molt bons i de veure com han crescut les tomaqueres que s’han plantat. Sembla mentida que tan a prop del nucli urbà puguem tenir aquesta important pulmó verd. I és que ara comencem a veure els resultats de l’aposta que va fer l’Ajuntament per conservar les 586 hectàrees que formen el Parc Agrari.

Els tomàquets que hem tastat avui són el fruït del treball que estem fent amb la Fundació Miquel Agustí, una col·laboració entre la Universitat Politècnica i l’Ajuntament de Sabadell.
Després d’un any de treballs i dedicació, han crescut als terrenys del Parc Agrari de Sabadell uns 12.000 quilos de tomàquets d’unes característiques gastronòmiques excel·lents. Aquest experiment servirà per oferir llavors de qualitat als nostres pagesos, de manera que aquests tomàquets conreats a Sabadell puguin arribar al consumidor en els propers anys.

Des de Sabadell estem orgullosos de fer aquesta petita aportació a la investigació i, sobre tot, de poder oferir als nostres pagesos la possibilitat de comptar amb productes de qualitat que millorin les seves perspectives de treball. Perquè tenen un valor afegit.

Ja veieu que des de Sabadell continuem sent pioners, ara en l’agricultura de qualitat!