.

3/9/07

Sabadell comença el curs 2007-08 amb 9 escoles bressol públiques



El curs escolar 2007-08 ha començat avui a les 9 escoles bressol públiques a Sabadell. Entre les escoles destaquen les dues noves: la Joaquim Blume a Sant Oleguer i la de Can Llong-Castellarnau.

Es tracta de 251 nens i nenes que, repartits en 107 places a cada centre podran gaudir aquest any de les noves instal·lacions. Aquest matí he pogut veure com els primers alumnes arribaven a la Joaquim Blume. Tot i que encara restaven alguns detalls, com enjardinar l’exterior i posar algun mobiliari i jocs infantils, el curs ha pogut començar iniciar-se sense cap incidència als dos nous centres. Així aquest any Sabadell disposa de 692 places municipals per infants de 0 a 3 anys més les 74 places de l’escola bressol Els Àngels, que depèn de la Generalitat.

Aquestes xifres són un orgull, ja que l’any 1999 l’Ajuntament només oferia un centenar de places. El curs 2008-09, quan entrin en funcionament tots els centres previstos pel Pla d’Escoles Bressol Municipals, se superarà el miler de places, un fet que permetrà que gairebé 1.500 infants de Sabadell es puguin matricular en centres municipals. Un repte, i una il·lusió!